Waterbouw

damwanden en beschoeiingen

Beschoeiing aanbrengen of toch een damwand? Loonbedrijf Van der Helm komt bij u langs om de situatie te bekijken en geeft u eerlijk advies.

Beschoeiing: We plaatsen palen in de grond en bevestigen daarachter horizontale planken. In overleg kunnen we langere palen gebruiken en zo een redelijke hoogte overbruggen. We bekijken altijd op locatie wat de beste optie is.

Damwand: We plaatsen planken met mes en groef verticaal tegen elkaar aan. De ontstane wand wordt vervolgens tussen twee horizontale balken ingeklemd. Op deze manier kunnen we grotere hoogteverschillen opvangen. Een damwand is het over het algemeen wat duurder, maar ook duurzamer.

Ligt uw tuin aan het water? We kunnen het plaatsen van de beschoeiing of damwand combineren met de aanleg van een terras. Bijvoorbeeld een verdiepte zithoek met vlonders en een trap naar het water. En als we dan toch bezig zijn, kunnen we direct het grondwerk  en straatwerk in uw tuin verzorgen.

Overzicht  Neem contact op 

Opa Arie van der Helm

Zo begon Arie van der Helm in 1954

Lees hoe wij nu te werk gaan

10

Referenties

Frank

Rick en Kees hebben ons uitstekend geholpen met het plaatsen van nieuwe schuttingen en het opknappen & ophogen van de tuin. De klus was binnen een aantal dagen geklaard en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Dank!

Bekijk alle recenties