Voor bedrijven en particulieren

We werken in de tuinbouw, maar ook voor particulieren, hoveniers en aannemers. U kunt ons bellen voor grondbewerking en grondverzet in de breedste zin van het woord.

Rick van der Helm: ‘De variatie vind ik het leukst. De ene dag leg ik tegels in een achtertuin, een dag later zit ik op een kraan om een fundering uit te graven, en weer een paar dagen later rijd ik op een tractor.’

Diensten Projecten 

Hoge kwaliteit

Voor ons vanzelfsprekend en voor u het belangrijkste: we leveren alleen hoge kwaliteit af. Dat zit in onze genen.

Kees van der Helm: ‘Ik ga graag net een stukje verder en ben erg kritisch op mijn werk. In al de jaren dat ik dit werk doe, is er wederzijds vertrouwen opgebouwd. Klanten bellen ons, omdat ze weten dat wij het gewoon goed doen.’ 

Rick van der Helm: ‘Ik beschouw ieder klus, groot of klein, als een klus van mijzelf. Het moet goed zijn.’

Persoonlijk

Persoonlijk vanaf het eerste moment: één van ons komt de situatie bekijken en met u bespreken. Vanaf dat moment weet u wie u kunt verwachten bij de uitvoering van de klus.

Betrouwbaar

Tuinbouwloonbedrijf Van der Helm heeft zich sinds 1954 bewezen als een betrouwbare partner voor vele opdrachtgevers. Langdurige relaties zijn bij ons eerder regel dan uitzondering en passen goed bij onze persoonlijke benadering.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Opa Arie van der Helm

Zo begon Arie van der Helm in 1954

Lees hoe wij nu te werk gaan

10

Referenties

Carlo

Vakmanschap is meesterschap. Van de bedrijven uit de omgeving de enigste die snel reageert op het uitbrengen van een offerte en echt zijn afspraken nakomt. Prima communicatie met een zeer goed eindresultaat. Kijk niet verder en neem contact met Rick op.

Bekijk alle recenties